CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 4 May 2011

JUS JAMBU BATU MERAH (SUNRISE PINK GUAVA)

Salam kalian semua..
Kirana nak kongsi bisnes dan kesihatan dengan kalian..


Nama Produk : Sunrise Pink Guava 

Figure 1

Produk Description: Jus Jambu Merah. dalam btk kotak 1liter.100% tanpa pengawet,perisa,dan gula. 
Modal : RM152(1 id) sekali seumur hidup. 1id akn mendapat 12kotak(1liter) 
sekotak (1 liter) :RM 15


DETAILS 

- Syarikat Sunrise Group dilantik oleh Golden Hope Food & Beverages(GHFB) iaitu anak syarikat Sime Darby Plantation(SDP).untuk kepastian anda,sila hubungi GHFB di talian 05-693 1911. 
- SDP adalah konglomerat Msia.psl isu kualiti produk,xharus dipertikaikan. 
- Sunrise grup hanya berfungsi sbg 'marketing arm' dan Sunrise bukan anak syarikat GHFB. 
- GHFB pasarkan pink guava Go Fresh(ada gula) di hypermarket,manakala Sunrise market Sunrise Guava yg 100% bebas gula,pengawet,perisa. 
- SDP mempunyai ladang buah jambu batu merah terbesar di dunia(1250ekar) yg terletak di Setiawan Perak. xperlu risau pasal kehabisan stok 

Sunrise Group ni kukuh ke?direct saya jawab xtau. tp apa yg saya tau,GHFB mustahil akn bg approval kpd company2 kecik/xde track record utk pasarkan jus pink guava ke seluruh negara & negara jiran. 


Kelemahan join bisnes ni 

- marketing plan ni biasa je.. jika tuan2 nk compare markt.plan co. tuan2 dgn Sunrise Guava, xpayah.sure markt.plan tuan2 lg best. 
- dgn RM152 utk 1id,konfem xbleh bg anda status jutawan.sbb 1id hny boleh jana potensi RM58,590.multiple id dibenarkan. 
- bisnes ni xde pangkat-pangkat.upline downline pun xde.sebab, cecah je income anda rm1400, co. akn beri ID re-entry.dan dapat lagi 12kotak jus.bila dapat id re-entry,org yg join awal tu nak x nak kena juga letak dibawah tapak yg kosong kt bwh.so konpem dia kena jd downline plak pada downline dia yg dulu.. 
- produk ni cuma jus biasa,bukan produk kesihatan or superjuice.tp jus pink guava mempunyai 5kali lebih vitamin drp buah oren. 
- kelemahan paling ketara,jus pink guava ni sgt2 sedap.oleh itu,stok anda pasti cepat habis. time2 puasa ni,klu anda bbuka dgn jus guava,KONFEM satu malam habis satu kotak! 

Kelebihan
 

- modal rendah, rm152 sekali je. 
- produk sangat releven,iaitu jus jambu merah.semua boleh minum.boleh kongsi dgn semua org. anda pasti xrasa ralat nk share,sbb produk ni sedap n murah. 
- hanya dgn rm152,company akan buat auto-placement ID anda.bg yg malas cari org,xyah cari. co. akn buat auto-placement.tp bonus xbanyak ahh.. 
- GHFB telah memberi green light utk Sunrise Guava penetrate market Indon,Thai,Filipin, dan coming soon Morocco. jus imagine auto-placement(world pool) yg anda akan dapat.. ni 1st-come-1st-serve basis. 


RM152 xkan membuatkan anda bankrap. 
klu ye pun dtakdirkan anda xbuat duit dlm bisnes ni,sekurang-kurangnya anda dah minum 12kotak jus pink guava yg sungguh enak. sapa cakap rugi?? huhu.. 



KELEBIHAN 
Manfaat KESIHATAN
Manfaat kesihatan dengan mengamalkan meminum "Pink Guava Juice" secara berterusan, dapat mengatasi atau mengurangkan masalah kesihatan atau penyakit2 berikut:-

Kencing Manis, Gula Dalam Darah, Jantung, Mengurangkan Kolesterol, Gastrik, Cirit-Birit, Masalah Penghadaman, Masalah Usus, Kebas Kaki & Tangan, Dermatitis, Epilepsy, Menstrual Disorders, Vertigo, Rheumatitism, Masalah Kulit dan banyak lagi..

SEBARANG PERTANYAAN,BERMINAT  SILA HUBUNGI:
019-4705430 (IDAH)
019-4160236 (SOBRI)
atau
melalui email dan facebook..
kiranairdina@gmail.com

5 comments:

ferra said...

WAHHH TERINGIN NAK TRY. SAMPLE ADA TAK HEHEH

KiRaNA said...

nak sample macamana tu ferra??:)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la baca my new entri @ frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

Kaoshi said...

MLM ke ni? org malas macm sy tak boleh join.. hehe

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini